facebook

Over Ons

Koicentrum Friesland is opgericht uit pure passie voor Koi. U ziet dit terug in alles! Onze winkel, producten en adviezen hebben maar één doel, namelijk het welzijn van de Koi en uw plezier in de hobby! Onze missie is om een koi winkel te zijn voor elke hobbyist en voor elke portemonnee.

Of u nou een siervijver heeft met daarin enkele Koi óf een professionele koivijver met alles erop en eraan, u bent bij ons van harte welkom!

De Winkel

Onze winkel in Jutrijp (onder de rook van Sneek, Friesland) telt diverse bassins met koi in alle maten en alle prijzen. Naast Koi vind u bij ons alle producten die u nodig heeft om een goede vijver te bouwen of onderhouden, en natuurlijk niet te vergeten uw Koi te voeren.

Onze Koi

Onze winkel heeft diverse bassins van klein tot groot, allen voorzien van professionele filtersystemen die zorgen voor de beste watercondities voor onze Koi. Wij bezuinigen niet op bacteriën, voer en waterbehandelingsproducten, wij gebruiken alleen het beste! 
Al onze bassins zijn voorzien continue waterverversing.

Wekelijks maken we preventief een afstrijkje van onze koi om ze te controleren op parasieten. Daarbij komt er meerdere malen per jaar een gespecialiseerde dierenarts langs om ons ‘eigen werk’ te controleren. Zo bent u als klant verzekert van een gezonde koi waar u direct van kunt genieten, vanaf het moment dat hij in uw vijver zwemt.

Graag tot ziens bij Koicentrum Friesland!